2009-04-05

Välkommen tillbaka till livet-Welcome back to life
I höst fyller min mamma 90 år. I onsdags fick hon en stroke. Vi visste inte om hon skulle överleva, men idag var jag och besökte henne och hon är på väg tillbaka till livet. 
Det är svårt att släppa taget om de man älskar och man är så tacksam att man får ytterligare lite tid tillsammans. Här är en bild från när hon var ung och en broderad bild på henne och min pappa som de fick av mig när de firade  sin 60 årig bröllopsdag för 6 år sedan.
För några år sedan var jag med på en utställning i mina hemtrakter. Bilden med kvinnan bakifrån sydda jag till denna utställning, mina föräldrar köpte den och har den hängande i sitt matrum.
This autumn my mum turns 90 years old. Last Wednesday she had a stroke. We didn`t know if she would survive, but today when I went to visit her she is on her way back to life.
It is hard to let go of people you love, you are grateful for a while more together. Here is a picture from when she was young and an embroidered picture of her and my dad that I gave them on their 60 th wedding anniversary 6 years ago.
Some years back I participated in an exhibition in the area where I come from. The picture ot the woman seen from behind is from that exhibition. My parents bought it and have it hanging in their diningroom.

5 kommentarer:

Moxy sa...

Snyggt!!!!

Gunnels blog sa...

Förstår att det känns både oroligt och en lättnad att det gikc bra med din mamma. Hoppas att hon inte får för mycket men av detta.
Jättefina bilder du gjort! Du är bra detta !!!

kristina sa...

Det känns skönt att veta att man inte tillhör den äldsta generationen utan att man har en eller två föräldrar i livet. Man förstår att det finns mycket kärlek, när man ser dina bilder!

blomman sa...

Tack för support och beröm, det värmer.

Anonym sa...

Sjukdom och sorg är aldrig roligt, men tyvärr är det livets gång! Hoppas din mamma kryar på sig!
Detta är första gången jag kommenterar, men jag har tittat många gånger! Du är otroligt duktigt på det du gör! Jag måste gå på en av dina kurser, och se om jag kan lära mig något!
Vi ses:) Boel

Sidor