2009-10-10

Vad hände? och fina strukturer-What happened? and nice structures


Ibland blir man bara sååå trött på sig själv. Jag blev det nu i veckan när jag insåg att jag hade bokat en flygbiljett till London för att besöka The Knitting and Stitching Show och insåg att jag hade bokat biljetten för nästa vecka när mässan är denna veckan. För att jag metalt skulle klara denna besvikelse så har jag intalat mig själv att det var nog meningen att jag inte skulle åka, jag har tillräckligt att gör just nu ändå.
En av de saker som jag varit upptagen med är en utställning i Lunds stadshall. En annan var en kurs som jag hade i dag med Studieförbundet Vuxenskolans kursledare.
De tillverkade "fabric paper" och så höll vi på med ytor och strukturer. Nästa helg är det fortsättning på kursen.

Sometimes you just get so tiered of youself. I felt like this in the beginning of the week when I realized that I had booked tickets for London to visit the Knitting and Stiching Show for the wrong date. I had booked them for next weekend and the show is this weekend. To help myself mentally handle this disappointment I have told myself that this what meant to happen. I really didn`t have the time to go anyway, I`ve got enough to do.
One of the things that I`ve been busy with is an exhibition in Lund. Another is a workshop I`ve held today where they learned to make fabric paper and make interesting surfaces. Next weekend the second part of the workshop will take place.

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Fy vad tråkigt att du missade mässan,förstår din besvikelse.
Den mässan verkar ha allt,skulle gärna åka dit någon gång.
Vilka fina bilder båda är helt underbara,blir det någon mer sådan kurs?Jag och mina kurskamrater tyckter det var så roligt och givande att gå kurs hos dig.Ha en fortsatt trevlig kväll!Ingrid

kristina sa...

Ja, man kan ibland undra vad det är för inre krafter som styr när vi gör fel. Kanske är det en skyddsängel som är där och fingrar. Jag läser just Skyddsängeln av Arto Paasilinna och då förstår man att det är mycket som kan gå fel,beroende på vem man får att vaka över sig.

ewa-christine sa...

Det finns en mening med allt....hoppas att det inte blev för dyrt för din del, med resan alltså.
Det kommer alltid en ny.....!
Fabric Paper är så kul att göra, hoppas att ni får många vackra papper!!

Sidor