2008-12-30

Gott Nytt År-Happy New YearJulen är över och snart är det ett nytt år. Tiden har mest tillbringats med att förbereda och äta mat. Jag har träffat mycket släkt och vänner och skapandet har fått tagit paus. Jag har fått en beställning på en bild som jag har börjat så smått på i dag. Den skall bestå av broderade ytor som är målade.Jag älskar målade broderade yror. Jag kommer att visa en bild på den färdiga bilden vid ett senare tillfälle.
Jag vill önska alla ni som läser min blogg ett riktigt Gott Nytt År. I morgon så åker jag till Småland för att fira in det nya året och återkommer 2009.
The Christmas is over and soon it is time for a new year. The time has mostly been spent to prepare and eat food. I have met many relatives and friends and have had a creativitybreak. I have an order on a picture that I have begun on today. It will concist of embroidered surfaces that are painted. I love painted embroidered surfaces.I will show you a photo of the finished product later on.
I want to wish all of you who read my blog a really Happy New Year. Tomorrow I will travel to Småland to celebrate the new year. I will be back in 2009.

4 kommentarer:

PetraO sa...

Gott Nytt År på dig också! Det ska bli spännande att se den färdiga bilden så småningom!

kristina sa...

Flott broderi! En God Fortsättning och Ett Gott Nytt År!

Moxy sa...

Fint broderi. Serf ram imot att följa dig detta år och se dina fina broderier, målningar skapande...Godfortsättning

ewa-christine sa...

Håller med alla, det skall bli spännande att se arbetet färdigt.
Visst är det kul att se detaljer och sedan hur det växer.

Sidor