2010-01-14

En gammal bok-An old book


Hittade jag på en andrahands affär nyligen. Den är från 1919 och är som en årsbilaga av en damtidning. Där finns recept vad som är modernt och virkbeskrivningar bl.a. Jag köpte den för att jag tänkte att jag kunde riva ut sidor och använda till dekorationer på mina bokomslag. Men det känns hårt att riva sönder en bok som är så gammal så jag har ännu inte börjat.


I found at a secondhand store recently. It is from 1919 and is like a yearly women`s magazine. There are recipies, fashionpages and crochet descriptions among other things. I bought it to tear up and to use in my art work, but it feels hard to tear up a book that old so I haven`t started doing that yet.

Jag övar vidare på Photoshop och har lyckats förs samman två bilder till en. Jag är stolt som en tupp över att jag har lyckats.
I continue to practise with Photoshop and have now succeded to combine two photos. I am as proud as a peacock.

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Känner igen det,jag köper ochså gamla böcker och tidningar för att använda sen kan jag inte förmå mig att klippa sönder.Låter kul med pfotoshop.Nu ses vi snart!

kristina sa...

Jag tycker det är inspirerande med dessa underbara gamla bilder, som från mormors fotoalbum. Svårt att tänka sig att att det både är så längesedan och så nära att man har upplevt sina släktingar från tiden.

Anna sa...

hej hej!

kul med gamla böcker faktiskt :) men inte skulle jag då ha sönder dem!!

jag ramlade in här från och kikade runt lite :)

kolla gärna in hos mig, jag har nyss startat min pysselblogg, kommer mera snart! :)

hälsingar Anna

Sidor