2008-09-13

Kurs på ImageRing-Workshop at ImageRingI dag så höll jag i en kurs på ImageRing i Malmö. En kurs i Angelina och vattenlösliga material. Dessa båda material slutar aldrig att fascinera mig. Jag upptäcker ständigt nya sätt att använda dem på. Det är roligt och inspirerade att hålla kurs. Jag lär mig själv alltid också något nytt fastän det är jag som är kursledare. Visst är det fanastiskt. Här är en bild på en en dekoration till en tröja som en av kursdeltagarna tillverkade.
Today I held a workshop at ImageRing in Malmö. A workshop in Angelina and watersoluble materials. These materials nerver stop to fascinate me. I all the time discover how to use them in a different fashion. It is fun and inspiring to hold a workshop. I always learn something new eventhough I am the teacher. It is really amzing. Here is a picture of a decoration for en T-shirt that one of my students made.

Lunchen vi blev bjudna på under kursen var mycket god och verkligen vacker, så jag tog en bild på den också.
The luch were were served during the workshop was really delicious and beautiful, so I took apicture of that aswell.

2 kommentarer:

Maria sa...

hej!
Tack för ditt besök hos mig! Välkommen åter!
Nu råkade du precis pricka in en dag så jag hunnit hur mycket som helst...inte alla dagar är så...

Spännande med din kurs, har aldrig hört talas om det där Angelina och blir förstås nyfiken på vad det är.

kristina sa...

Välkommen in i bloggvärlden! Trots att jag bara varit igång en dryg månad, känner jag mig hemtam. Nu skall jag lägga till dig bland mina favoriter!
Kram och tack för sist!

Sidor